Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Cześć.
Wczoraj zakupiłem Rover'a 214 w 5 drzwiach, niestety panel boczny od kierowcy został stopiony przez słońce (auto z Włoch). Wygląda to mało estetycznie...
Może ktoś z Was ma komplet paneli na sprzedanie w dobrym stanie w czarnym kolorze, lub macie znajomych którzy owe części by posiadali?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 19:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Musisz pisać w dziale "kupię" albo co jakiś czas sprawdzać dział "Sprzedam" a jak masz więcej kasy to kup sobie komplet boczków z MG i nie będziesz już miał takich problemów jak stopienie czy wytopienie boczków od słońca i efekt jest dużo ciekawszy jak wsiada się do takiego samochodu
Ja właśnie kupiłem tapicerkę na drzwi lewe przednie i teraz zastanawiam się czy nie wysmarować jej od wewnątrz jakąś żywicą w celu usztywnienia, co by znowu nie pofalowała się?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum