Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Pekl mi waz na zgieciu ...
I nigdzie nie moge go namierzyc.
Mechanik probowal go polatac domowa metoda ale sie caly rozsypuje.
Podobno ma na jednym koncu 18mm na drugim 22mm.
Prosze o pomoc.
Sorry za fote ale wrzucilem pierwsza lepsza z netu.
No dzwonilem i ma dac znac jak znajdzie na magazynie jaki ma rozmiar ten przewod - powiedzial, ze nie wie z jakiego modelu.
Ale jesli on zawiedzie to jestem w czarnej d... dziurze
[ Dodano: Pią Lip 02, 2010 12:46 ]
No i kaszana ... ta aukcja to aukcja widmo - sprzedawca nie ma takiego towaru.
Bandieta, dokładnie mam ten sam problem co ty. Gdzie znalazłeś ten wąż?
Jeśli któryś z forumowiczów zna miejsce gdzie mogę dostać ten przewód proszę o pomoc...
pzdr
kossaq
Nie jestem pewien. Oglądałem tą akcje ale ja mam silnik 1,4 16v i nie wiem czy będzie pasować. Wygląda prawie tak samo jak nr 12 na schemacie parę postów wyżej.
pzdr
kossaq
Na stronie klubowej są schematy (takie jak wrzucilem) to sprawdź ale wydaje mi się że chyba się różnią ...
Jak znalazłem wąż ... Allegro aukcje wąż - oczywiście nic nie było wiec poslalem chyba ze 100 maili do wszystkich, ktorzy mieli aukcje rover do rozbiorki i tak znalazlem.
Jako tymczasowy fix mozesz uzyc tasmy samowulkanizujacej ... troche potrzyma ale i to predzej czy pozniej posci.
siema
nawiaze do tematu, i do wyzej zamieszczonej foty z wezykami,a dokladniej do weza o nr12, bo zaczal mi on puszczac(nadpekl) przy obejmie co lapie go ,bodajze do termostatu, i mam pytanie gdzie moge dostac taki waz, na allegro szukalem i nie moglem znalezc, dodam ze moj silnik to VVC.
Choc czuje ze nie znajde takowego i bede musial rzezbic w miedzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum