Wysłany: Sob Maj 24, 2008 21:27 [R600] Podgrzewane fotele
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.3 Rok produkcji: wszystkie
Drodzy koledzy i koleżanki czy w roverkach z serii 600 były podgrzewane fotele?? a jeśli były to czy w wersji ze skórą czy bez?? Pozdrawiam wszystkich użytkowników roverków.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Lut 04, 2011 00:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 21:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja mam jakieś dokładane przez dilera - oryginalne mają włączniki zamontowane obok hamulca ręcznego (są tam dwie zaślepki)
To czy wobec tego jest jakaś fabryczna instalacja do zamontowania takich foteli??
Czy można zamontować takie maty jak te pod skórę foteli. Czy nie wpłynie to negatywnie na jej trwałość?? http://moto.allegro.pl/it...f_vat_inez.html
Witam. Mam pytanie. Kupiłam ostatnio rover 214, 97 rok. Posiada on poobno podgrzewane fotele. Pod siedzeniami są kable i wszystko wskazuje na to ze dziala. Pod hamulcem recznym jest ta zaślepka a pod nia pusto miejsce na dwa przyciski chyba. Czy ktoś mi moze wytłumaczyć o co chodzi? Dziekuje z góry.;)
Kable pod fotelami, takie w dodatkowej żółtej koszulce, są od napinaczy pasów bezpieczeństwa a nie od podgrzewania siedzeń Co do zaślepek pod dxwignią hamulca ręcznego, to pytanie ... czy masz szyby recnie czy elektrycznie otwierane Jelsi ręcznie, to w opisanym przez Ciebie miejscu miejscu mają być przyciski od szyb
to skoro jesteśmy już przy fotelach - w moim R600 mam elektrycznie sterowany fotel kierowcy - ale niestety bez pamięci ustawień. Czy orientuje się ktoś czy da się taką pamięć ustawień (choćby 2) jakoś dołożyć?
bo w moim mniemaniu, elektryczne fotele bez pamięci to tylko gadżet...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum