Wysłany: Pon Sty 30, 2012 11:21 Jak rozpoznać anglika?
Witam! Powoli przymierzam się do kupna swojego pierwszego Rover-ka (jestem na etapie spokojnego rozglądania się). I tu moje pierwsze pytanie. Jak najłatwiej rozpoznać anglika (czyli domową przeróbkę). Rozglądam się za Rover-em 75 (04-05) po liftingu w dieslu. Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc!
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 11:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A ja sądzę że raczej żadnemu " Heńkowi" nie chciało by się bawić w bardzo praco chłonną i kosztowną przekładkę R75 bo z tego co wiem to te auta nie mają nic przygotowanego do przekładki.
Wszystkie rovery 75 z kierownicą po prawej stronie posiadają monitor w środkowej konsoli po lewej stronie. Z tych roverów których widziałem z kierownicą po lewej stronie też był monitor po lewej
[ Dodano: Wto Sty 31, 2012 12:03 ]
Jednak znalazłem zdjęcie gdzie w samochodzie z kierownicą po lewej stronie monitor znajduje się po prawej.
Jednak znalazłem zdjęcie gdzie w samochodzie z kierownicą po lewej stronie monitor znajduje się po prawej.
Nie sugeruj się, bo to pierwsze zdjęcie zostało odwrócone, wystarczy spojżeć na zegary. Przy robieniu zdjęcia, auto bez kierowcy jechało 260 km/h i miało max obrotów?
Do tego sterowanie radiem, jest po lewej stronie kierownicy, a nie tak jak na zdjęciu po prawej.
Pozdrawiam,
Wizard_gp.
[ Dodano: Sro Lut 01, 2012 10:31 ]
Tu masz to samo zdjęcie, tak jak powinno być
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum