koło pasowe wału po angielsku będzie "Crankshaft pulley"
Dzięki ślicznie dzisiaj udało mi się na szrocie dorwać razem ze śrubą i takim kołem od rozrządu.
Ps jak ktoś by miał problemy z dorwaniem części do rovera to u mnie w mieście jest złomowisko mają sporo roverków na stanie i sklep z częściami do MG i R
koło pasowe wału po angielsku będzie "Crankshaft pulley"
Dzięki ślicznie dzisiaj udało mi się na szrocie dorwać razem ze śrubą i takim kołem od rozrządu.
Ps jak ktoś by miał problemy z dorwaniem części do rovera to u mnie w mieście jest złomowisko mają sporo roverków na stanie i sklep z częściami do MG i R
hej dokładnie to koło pasowe wału, ważne jest by śrubę tą którą też masz prawidłowo dokręcić tzn 206 Nm, dodatkowo te mniejsze koło co masz należy sprawdzić czy po włożeniu i lekkim dociśnięciu nie ma luzów, jest ono z takiego badziewnego stopu i potrafi się wybić na klinie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum