Wysłany: Sro Wrz 18, 2013 08:30 [Rover75 V6 ] Webasto - ile spala?? jak wyłączyć
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
witam forumowiczów:) Pytanko moje jest takie: obliczał ktoś spalanie Webasta? Pyt nr 2: jak je wyłączyć ponieważ nie zależy mi na tym, no chyba że to jest konieczne to Ok zostawiam? Jelsi było to kosz , pozdrawiam:) P.S. - Webasto mam automatyczne czyli brak sterowania
Ostatnio zmieniony przez pawelklimon Sro Wrz 18, 2013 10:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 18, 2013 08:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli chcesz wyłączyć (rozumiem że masz sprawne) to proponuję zmianę sterownika na "uszkodzony", jestem pierwszy na liście - chętnie odkupię sprawny sterownik (mogę oddać swój uszkodzony).
Jeśli nie chcesz się go pozbywać to tylko rozepnij wtyczkę przy sterowniku (na górze pieca).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum