Wysłany: Sob Lut 08, 2014 22:32 [MG ZR] Skrzynia - proszę o pomoc! :(
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2002
Drogie Koleżanki i Koledzy. Już jakiś czas temu pisałem, że mam problem ze skrzynią (po odpaleniu silnika nie wchodzą biegi - zgaszę silnik i zapalę - powtórzę to kilka razy i problem znika). Chciałem wówczas jechać do mechanika lecz problem znikł na długi czas. Myślałem, że to wina ujemnych temperatur - autko jest na glebie naszło trochę śniegu podmarzły linki i tyle. Jednak teraz problem powrócił ze zdwojoną siłą... Autko jeździło normalnie zostawiłem je na noc i trach, mogę odpalać, czarować, przywoływać deszcz ale bieg za nic nie wskoczy. We wtorek jestem umówiony do mechanika (około 80km.) i tu jest największy problem... Jak ruszyć moją kruszynkę żeby tam dojechała?! Jakieś pomysły co to może być i jak to ruszyć?
P.S.
Proszę darować sobie komentarze typu "znajdź sobie mechanika bliżej", bo tu gdzie mieszkam w promieniu 80km nie ma mechaników - są szamani. Po rozmowie telefonicznej jest w stanie powiedzieć mi w czym problem (każdy wie coś innego) a znakomita część mówi mi, że nie istnieje coś takiego jak MG ZR 1.8VVC 160km, bo najmocniejszy silnik ma 120km... Ręcę mi opadają
Pozdrawiam, Michał (załamany Michał)
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 08, 2014 22:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum