Wysłany: Wto Mar 04, 2014 01:25 [214i] Wpadla sruba do skrzyni
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam mam problem otoz wczoraj przykrecalem rurke od wody i nie chcacy wpadla mi sruba do skrzyni przez gorny otwor czy jest taka mozliwosc ze taka srubeczka mogla zablokowac kolo zebate ?
Nie chce zakrecic a na zapych kola hamuja prosze o szybka pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 04, 2014 01:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kawałek wiórka Ci zablokuje przekładnie zębatą nie mówiąc o śrubce. Spróbuj przekręcić silnikiem w lewo na biegu (wiem, tak nie powinno się robić, ale jak zrobisz to ostrożnie, bez szarpania i będziesz uważał żeby pasek rozrządu nie przeskoczył, to nie zabijesz silnika) a może śrubka się odblokuje i spadnie na dno skrzyni. W innym wypadku będziesz musiał rozkręcać.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum