Typ: VVC Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2002
Czy wiecie gdzie można kupić zaciski hamulca tylnego nowe? Z tego co mi wiadomo to ciężko je dostać bo podchodzą od ZS'a i Hondy Accord a sama regeneracja to koszt min 250zł
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 03, 2015 11:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Znalazłem chyba ten, który odpowiada do MG tylko cena 400zł za szt. Czy jest ktoś w stanie potwierdzić, że na 100%??? Bo z tego co wiem podchodzą takie od ZS'a ale nie rovera 25 czy 200
Witam , koledzy ja dziś rozebralem zacisk tylny i sklepy do okola nie maja zestawów regeneracyjnych tz : uszczelki na tloczek itd , srednica jest 34mm. Może ktos wie od jakiego auta bd pasowac rok model itd . Za odp. Dzięki.
raczej z dwóch zestawów naprawczych musisz skompletować. jeden żeby pasował na tłoczek , a drugi żeby był zestaw do naprawy ręcznego.
zobacz ten zestaw D4780.
Odgrzeje trochę kotleta bo czeka mnie regeneracja tylnic zacisków w MG ZR160 z 2004r. Moje sa w fatalnym stanie. Zestaw gumek D4780 jest na allegro ogólnodostępny, ale tłoczka nie mogę znaleźć. Czy ktoś możne podpowiedzieć jego symbol, albo w którym aucie siedzi taki sam jak z zr 160?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum