Myślę, że nawet jeżeli by się zdecydowało na takie cuś to na pewno trzeba wziąć pod uwagę to, że w rzeczywistości chromy nie są tak białe jak na zdjęciu, drugą sprawą chyba byłby mat, nie wiem jakby to wyglądało w połysku.
Natomiast co do felg wyglądają mi na zwykłe stalówki z takimi kołpakami, gorzej z oponami, chyba na zamówienie. Aczkolwiek efekt chyba warty zachodu i pieniędzy
To są stalówki z małymi kołpakami, amerykańskie Crown Victorie takie mają do tłuczenia na co dzień w policji. A oponki... Cóż, wersja budżetowa to byłoby malowanie boków, ale przez wypukłe napisy kiepskawo by to wyglądało no i trzeba byłoby to odświeżać co jakiś czas.
Teść kupił ostatnio 2 takie opony do terenówki Gośc sprzedał dwie sztuki za 130 pln bo nikt nie chciał ich kupić od roku. na szczęście biały pas był tylko po jednej stronie i wystarczyło je załozyć białym pasem od wewnątrz i jest ok. Więc jak się poszuka to się pewnie takie znajdzie
Nawet nie wiedziałem, ze coś takiego można nabyć.Ogólnie wg mnie nie pasuje to do auta typu : R75.Bardziej to widzę w starych samochodach typu : duży Fiat, Warszawa,Syrena
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Ja akurat się zgodzę z Pawkaz-em. Poczynając od tego, że czarny kolor nijak mi nie pasuje do 75 (nie podoba mi się kompozycja czarnego z chromem) to ten pasek na opony pasuje ale do starych aut. 75 uchodzi za auto brytyjskie do arystokracji ale w żadnym wypadku nie uchodzi za auto stare/zabytkowe.
A tam.. wlasnie czarny z chromem to dopiero wyglada elegancko..
I jest jakos tak inaczej.. A nie jak każdy zakłada na swojego diesla pakiet z MG i udaje sportowe auto.. nie powiesz, że jakby cie taki mijał to bys sie nie obejrzał.. a za zwykłym 75 czy nawet ZT mało kto sie obejrzy kto jest spoza roverowców
W sumie o gustach sie nie dyskutuje, ale i tak moim zdaniem czarny pasuje do 75, dodatkowo z przyciemnionymi szybami wygląda jak komfortowa limuzyna a te koła dodają mu iskry dawnych lat przez co auto wygląda na starsze a z drugiej strony kształty dodają mu młodości
PS. Posadzić z przodu szofera w odpowiednim wdzianku i czapeczce a z tyłu zamożnego człowieka lub damę i gra Jak patrze na tą 75 to od razu mi się przypomina gra "Mafia" nie wiem czy ludzie z tąd kojarzą o co chodzi
Ostatnio zmieniony przez jeva Pią Sie 28, 2015 08:28, w całości zmieniany 1 raz
jeva co prawda to prawda, że o gustach się nie dyskutuje
Moim zdaniem najlepiej 75 wygląda granatowa. Ładnie się komponuje taki ciemny kolor (nie całkiem czarny) z chromem. A Twoje uzasadnienie czemu taki projekt Ci się podoba u mnie działa idealnie w drugą stronę Totalny brak spójności albo chcemy żeby wyglądał nowocześnie i elegancko, albo chcemy żeby wyglądał 'staro' (wiadomo o co chodzi), a 75 po prostu mi nie pasuje na samochód do postarzania. Mimo tego arystokratycznego dizajnu 75 wygląda dość nowocześnie i agresywnie (tym bardziej jak zamiast zwykłych lamp masz soczewki). Może by inaczej ten samochód wyglądał gdyby nie miał takiej gleby.
W każdym razie temu projektowi na pewno brakuje chromowanych lusterek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum