Wysłany: Pon Lip 22, 2013 22:16 [R75] Szukam map sterownika silnika od CDTI
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam
Chcia?em wgra? sobie mocniejsze 136km mapy za pomoc? Galletto 1260 do mojego R75 2.0 CDT z 2002r, ale nigdzie nie mog? znale?? map od CDTI. Auto jest z kontrola trakcji ma 6 poduszek kombi. Je?li kto? posiada taka map? b?d? wdzi?czny ze jej udost?pnienie
rtv007(malpa)op.pl
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 22, 2013 22:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Takich wsadów pe?no na chomiku i nie tylko. Ruskie FTPy kipi? od ró?nego rodzaju modyfikacji. G?ówne mody to podlanie paliwa. W sumie na pocz?tek mo?e wystarczy?, to mniej wi?cej tyle samo co wpi?cie "powerboxa".
Dawidd po pierwsze musisz wiedzie? jaki masz sterownik silnika. Je?li auto to manual, sprzed 2003 roku mniemam, ?e to sterownik 351065, zatem najwy?sze mapy oryginalne jakie mo?esz do niego za?adowa? to CDTi 131KM. Wersje 136KM by?y w pó?niejszych sterownikach 361486. Mimo, ?e mapki s? podobne, to jednak adresacja si? ró?ni i wgranie na pa?? softu z jednego do drugiego mo?e si? w najlepszym wypadku nie uda?, a w najgorszym uwali? sterownik. Jak ju? wspomina?em wcze?niej, mo?esz uwali? sterownik nawet robi?c wszystko zgodnie ze sztuk?
Poni?ej za??cz? dwa pliki. Oryginalny soft ze sterowników dla R75 diesel.
Marek, jak sprawdzi? jaki mam sterownik?? Mam sedana, manuala z bodaj?e sierpnia 2003 r. Jednak zanim co? zmieni? chce by? pewien na 100% ?eby czego? nie uwali?. ,
zawsze jest ryzyko ze cos nie pojdzie
Nawet jak robisz zgodnie ze sztuka. Nie ma 100% pewnosci.
Wazne sa jeszcze sumy kontrolne i mapki zgodne z wyposazeniem.
Jak chcesz sie bawic w odkrywce przygotuj sobie drugi zestaw jak szpynior.
Korbki mi w ?aden sposób nie przeszkadzaj?, 90% km robi? sam. Na t4 bezpieczniej zmienia? mapy ni? na galetto?? Prawd? mówi?c to nie mam poj?cia gdzie w okolicy kto? ma t4.
Ja tez tak mowilem ale wrtoscauta skoczyla po zmianie
W wrszawie w BritishCars.pl mozesz dokonac obydwu zabiegow
T4 nie zmieni map na inne ktore zna i ktore kaze mu wrzucic konfiguracja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum