Popraw temat. Nie ma czego? takiego jak E 75
Mapy wrzuci Ci ka?da firma specjalizuj?ca si? w chiptuningu.
Ew. mog? to by? osoby z forum. W mojej stopce masz namiar.
Pytanie jak z kondycj? silnika, jaki rodzaj skrzyni biegów posiadasz i ile Twoja seria wypluwa
bukowina_driver odwiedzilem kolege MaReK w Warszawie ktorego bardzo serdecznie pozdrawiam.Wgral mi mape ...auto odrzy?o i chodzi jak burza . Ch?opak zna si? na tym co robi i polecam Tobie oraz wszystkim ktorzy sie wachaj?:) Przy okazji dowiedzialem sie duzo ciekawych rzeczy o naszych roverkach.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 344 Skąd: Mazury
Wysłany: Nie Paź 04, 2015 10:10
Te? gor?co polecam koleg? MaReK . Autko po wgraniu przez koleg? nowej mapy dosta?o wigoru , spalanie pozosta?o na podobnym poziomie (w mie?cie mo?e nieco wi?ksze spalanie ale w trasie chyba nawet mniej pali) . Aktywacja DRL i otwieranie drzwi jednym naci?ni?ciem pilota dodatkowo umili?y mi jazd? moim Roverkiem.
otwieranie drzwi jednym nacisnieciem pilota? To wczesniej nie otwieraly sie drzwi z pilota?
longer86 napisał/a:
Pewnie chodzi o otwieranie wszystkich drzwi za jednym naci?ni?ciem
Ano. Domy?lnie rover mia? w konfiguracji otwieranie najpierw drzwi kierowcy, a po kolejnym przyci?ni?ciu pozosta?ych troje drzwi. Niektórzy chc? mie? od razu wszystkie drzwi otwarte. Np. Ci, którzy je?d?? rodzinami cz?sto
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Paź 04, 2015 15:12
A to dziwne. S?dzi?em, ?e to jest normalne, ?e guzik otwiera wszystkie drzwi.. W ka?dym aucie, w którym widzia?em kluczyk z pilotem to si? wszystkie otwiera?y :E
To jest opcja w naszych autach, ustawiasz modu? komfortu ?e otwierasz wszystkie drzwi jednocze?nie, albo jednym naci?ni?ciem drzwi kierowcy a drugie naci?ni?cie to pozosta?e 3 furtki.
Jest to te? podyktowane wzgl?dami bezpiecze?stwa. Podobnie jak speed locking - czyli zamykanie si? drzwi podczas jazdy - w naszym przypadku jest to po przekroczeniu 7km/h.
No tak. Precyzji zabrak?o - kablem który dzia?a z INPA
czort napisał/a:
marcin.misiek potrafi wgra? nowe, najnowsze oprogramowanie do V6..
czego on nie potrafi? On nawet jak pomiesza "+" z "-", to wszystko dzia?a. Innym po takim zdarzeniu pali si? ca?a instalacja. Po Strzegomiu chodz? s?uchy, ?e on nie potrzebuje kabla ?eby si? ??czy? z autem... robi to za pomoc? microchipa zainstalowanego w rogówce oka... ale program pisze pod kabel, bo ja np. nie dam sobie nic do oka wsadzi?
Marcin mieszka w roverze, wsiada do auta i tworz? jedno??, my?li i koduje w locie, najwa?niejsze ze to si? rozwija i wszystko gra, a najbardziej omitecowi na nosie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum