Wysłany: Wto Sie 11, 2015 15:13 [szukam silnika 1.8 turbo w benzynie 150KM]
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2004
witam,
jestem nowym u?ytkownikiem forum, niemniej bez rejestracji ?ledzi?em go ju? od 2 lat.
dzisiaj spotykam problem, który mam nadziej?, rozwi?za? z pomoc? forumowiczów.
otó?, w moim wozie poszed? silnik. na skutek problemów z utrat? p?ynu ch?odnczego pojecha?em do mechanika gdzie potwierdzi? moje obawy dotycz?ce uszkodzenia uszczelki pod g?owic? . rozebra? silnik (1.8 turbo benzyna 150KM) stwierdzi? pokrzywione tuleje, ogólnie silnik do wymiany.
i teraz pytanie - gdzie, jak znale?? silnik, na allegro nie ma takiego. bez auta pozostaj? juz który? tydzie?, mechanik rozk??da r?ce a ja jestem bez mojego auta.
czy kto? jest w stanie pomóc mi z namiarem do odpowiednich sprzedawców? ew mechaników, którzy podejm? si? w krakowie zdobycia u?ywanego silnika tego typu?
ka?da informacja na wag? z?ota
dzi?kuj?
marcin
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 11, 2015 15:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
gaicki ! Ten temat zostanie usuni?ty je?li nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowi?zuj? ?ci?le okre?lone zasady nazewnictwa tematów.
Prosz? niezw?ocznie zapozna? si? z tym tematem
Aby zmieni? nazw? tematu, musisz w pierwszym po?cie u?y? funkcji
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum