Wysłany: Czw Sty 04, 2018 17:21 [R75] 2.0 Cdti wymiana prawej poduszki nad gruszk?
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam serdecznie w nowym roku jestem przed wymian? górnej prawej poduszki,i moje pytanie? na co zwraca? uwag?,czy nale?y co? ustawia? etc,pytam gdy? nigdy nie by?a wymieniana a widz? ju? nadp?kni?cia,zakupi?em now?.
Prosz? o wszelkie podpowiedzi,za które dzi?kuje.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 04, 2018 17:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam serdecznie
W zesz?ym roku wymienia?em górn? poduszk?. Generalnie nie ma wi?kszego problemu ale musisz zwróci? uwag? na takie rzeczy jak:
Podwiesi? silnik ( http://img30.otofotki.pl/..._Obraz-087.jpg)
je?li tego nie zrobisz silnik opadnie i b?dziesz mia? wielki problem. Je?li nie masz lub nie masz mo?liwo?ci po?yczenia takiego wieszaka mo?esz unie?? silnik podno?nikiem od spodu ale tego rozwi?zania nie polecam.
Witam,dzi? kuje bardzo,zastosuje si? do tego co jest w opisie.
pozdrawiam.
[ Dodano: Pi? Sty 12, 2018 14:02 ]
Powracam i tak;jestem po wymianie poduszki górnej prawa(nowa), gruszka by?a wymieniana jakie? rok temu (nowa), ósemka wymieniana rok temu (nowa).
Odczucie,bardzo ma?e wr?cz znikome drgania na kierownicy,dlaczego z tym walcze?przy ruszaniu do?? gwa?townym czuje tak jak by skrzynia stawa?a przekosem,jak te? czuje to na lewarku zmiany biegów.Mo?e kto? z szanownych kolegów mia? podobny problem.
Ps.wczoraj sprawdza?em stan gruszki,oraz ósemki s? w ca?o?ci,nic nie jest naderwane,ani sp?kane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum