ja ostatnio ojcu zamowilem do focusa barum bravious i msuze powiedziec ze dobrze sie trzyma drogi napewno lepiej od moich dunlop sport 2000 ktore mam w roverze jednak na mokrej nawierzchni w zakretach sa straszne
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
ja ostatnio ojcu zamowilem do focusa barum bravious i msuze powiedziec ze dobrze sie trzyma drogi napewno lepiej od moich dunlop sport 2000 ktore mam w roverze jednak na mokrej nawierzchni w zakretach sa straszne
Polecam gor?co Conti PC2, mia?em ró?ne, dunlopki i barumy i pirelki, ale PC2 Continental jest nie do pobicia.
Polecam gor?co Conti PC2, mia?em ró?ne, dunlopki i barumy i pirelki, ale PC2 Continental jest nie do pobicia.
mo?esz rozwin?? czemu nie do pobicia, bo ostatnimi czasu conti mocno sie posypa?y w wielu testach... zreszt? mia?em rok temu conti w 225 na tyle w scorpio i niestety bez rewelacji
Testy, których nie jestem autorem mam g?eboko
A nie do pobicia by?y owe conti z tymi oponami które mia?em, czyli Dunlop SP 2000, barum bravuris, i jeszcze jaka? pirelka... P6000 zdaje sie, teraz mam w R75, Dunlop SP 3000 Sport 225x45x17 i stwierdzam, ?e sa mo?e nie do d... ale za ciekawe nie s?, zatem zakupi? sobie na przysz?y sezo SportContact 3, ale to ju? w zasadzie OT bo temat dotyczy auta w klasie r200, w r200 mia?em te co wy?ej i z nich conti by?o najlepsze pod wzgl?dem przyczepno?ci tak na suchym jak i na mokrym, pod wzgledem hamowania i poziomu g?o?no?ci tak?e by?o bardzo dobrze.
kolega do niedawna mia? takie w civie i bardzo sobie chwali? a musz? powiedzie? ze je?dzi naprawd? dynamicznie poza tym jak dla mnie Brigestone to ?wiatowa czo?ówka
nie wiem czy w ZRkach czasem nie bylo farycznie wi?kszych kó? niz w R200 :!!: napewno w ZR160 s? wi?ksze, wiec warto to sprawdzi?. bo mo?e si? okaza?, ze ten profil 55 wcale nie jest taki za du?y
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum