Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
wiecie mo?e jakie s? obiawy zu?ytej przek?adni kierowniczej??bo mam ju? z przodu ca?e nowe zawieszenie i nadal s?ysze takie grzechotanie na nierówno?ciach...
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lis 25, 2010 14:10, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 19:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 19:58
Przerabia?em temat przek?adni w zwi?zku ze stukaniem zawieszenia. Temat porusza?em tu http://forum.roverki.eu/v...p=403926#403926 i nic nie pomog?o. Mimo delikatnych luzów i ich skasowaniach odg?osy w prawym kole nie zmieni?y si? prawie wcale.
Objawy - luzy poprzeczne, stuki podczas ruszania kierownic?, wycieki.
Apples a gdzie by?e? na diagnostyce?? Ja szukam kogo? dobrego. By?em kiedy? na Hutnczej w TOSIe chyba czy co? takiego ( tym kolo neste24) ale tam to tragicznie mi zdiagnozowali
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 15:36
Grzesiek_Gdynia napisał/a:
Apples a gdzie by?e? na diagnostyce??
Tym razem w Or?owie obok ASO Citroena. Dok?adnie jest to ten sam teren. Salon masz po lewej po prawej serwis Citroena, apo ?rodku stacja diagnostyczna. Starzy fachowcy jeszcze z czasów TOS.
By?em kiedy? na Hutnczej w TOSIe chyba czy co? takiego ( tym kolo neste24) ale tam to tragicznie mi zdiagnozowali
By?em w jednym i drugim. Nie za bardzo chcia?o im si? przy?o?y? do sprawdzenia.
Wysłany: Pią Lip 02, 2010 10:15
A jakas firme regeneruj?c? zawieszenia mozesz polecic ?:)
Ogólnie ?adn?. Osobi?cie wydaje mi si? ?e lepiej dop?aci? 100z? i mie? nowy wahacz. W Gda?sku na ul. Prusa z tego co pamietam to chcieli ok. 100z?. za 1 sworze?.
Co chcesz dok?adnie regenerowa??
Ja najpierw musze jechac na wstrz?siarke bo juz u mnie to nie wesolo jest z zawieszeniem. Najgorzej jak wjade w dziure i dodaje gazu to na kierownicy mi lata cos i wpada w wibracje wiec pewnie sie na regeneracje przek?adni za?apie i narazie to zbieram informacj? co gdzie i jak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum