Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 42 Skąd: Janikowo
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 19:53 [R416] Po najechaniu na pień drzewa :(
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam.
Dzisiaj przez moją nieuwagę najechałem na pień drzewa, trochę było głośno a po przejechaniu coś mi hałasuje pod podłogą jak jadę i ciężko wchodzą biegi. Niestety nie posiadam kanału i nie mogę dokładnie się przyjżeć, nic nie zwisa.
Wie ktoś co mogłem uszkodzić
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 29, 2010 17:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 19:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
albo może wydech podgięty i wadzi o cięgno, a przy okazji trze przy zmianie biegów
Niestety musisz wleźć pod auto, bo inaczej możemy tylko sobie dywagować
Spokojnie wystarczy jak podlewarujesz z jednej strony i sie położysz pod spód, kanał wcale nie jest konieczny (tylko poczekaj aż wystygnie
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 42 Skąd: Janikowo
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 16:16
Już wszystko jasne
Właśnie wróciłem od mechanika biedniejszy o 100zł.
Diagnoza był takiej treści:
"Na co ty najechałeś chłopie, część środkowa tłumika rozciągnęła się na 20cm. i nic już się z nią nie dało zrobić a przy okazji powyginałeś drążki od zmiany biegów"
Pozdro
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 17:27
Super, że tylko tyle strat wyszło. Mogło być znacznie, znacznie gorzej. Jakaś miska albo inne elementy i straty byłyby nieporównywalnie większe. No cóż, ważne, że już wszystko okay
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum