sprawa taka po jeździe w deszczu mam wodę w bagażniku..... znalazłem rozszczelnienie karoserii... uszczelniłem... teraz było mokro po lewej stronie bagażnika kolo tej kratki..... i ok litra wody w kole zapasowym....
proszę o konkrety jeśli sie ktoś już w roverkach serii 200 z tym spotkał i pozbył sie problemu
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 16:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chester, nie odpowiem Ci wprost co jest przyczyną problemu, ale pamiętam, ze temat był już co najmniej kilka razy poruszany. Spróbuj skorzystać z funkcji "szukaj".
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 16:27
właśnie dlatego pisze posta bo to co znalazlem na forum sprawdzilem i jak pisalem byla nieszczelnośc karoserii... a pozostale opisywane miejsca sprawdzilem i jest OK ....
hmmm u mnie w bagażniku też była woda...i okazało sie ze przyczyna tkwiła w źle włożonej uszczelce, z tego co pamiętam w moim R jak się podnosiło do góry tylną klapę to była po prawej stronie ... ( taka gumowa uszczelka przez która przechodzą przewody, łącząca klapę z resztą autka...) po prawidłowym jej włożeniu przestała wlatywać woda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum