Witam ja ma Dream XXI już od 2 latek i powiem ze spalanie wychodzi na trasie średnio 8,5l /110 przy mojej jeździe a niestety nie mam lekkiej nogi kiedyś jak jechałem jak dziadek do kościoła w niedziele zszedlem do 7,6l/100km pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 15:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam ja ma Dream XXI już od 2 latek i powiem ze spalanie wychodzi na trasie średnio 8,5l /110 przy mojej jeździe a niestety nie mam lekkiej nogi kiedyś jak jechałem jak dziadek do kościoła w niedziele zszedlem do 7,6l/100km pozdrawiam
U mnie spalanie podobne sekwencja DT Gas System - spadku mocy nie zauważyłem albo nie ma.
Z jaką listwą wtrysków to pracuje? Ze zwykłą, czy z fast?
Na zwykłej u mnie (twierdzę, że w każdym innym R200 1.4 również) dynamika kończyła się na ok. 5000rpm (listwa nie wydala). Pomogła dopiero zmiana na listwę z cewkami typu "fast".
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Hmm sam chciałbym wiedzieć jaką:) Jak można rozpoznać jesli wiesz to daj znać. jak na razie mam problem mocy i slaba reakcje na pedał gazu a do tego doszło mozolne ranne odpalanie, wlasnie pomierzyłem czujnik temp i okazało sie ze nie ma roznicy czy silnik goracy czy zimny miernik pokazuje 0,7 kohma chyba czas na wymiane tego czujnika
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum