Mam problem pękł mi wężyk od spryskiwacza z tyłu. Czy można to jakoś wymienic czy latac? Co polecacie? Czy robiliscie cos zeby zapobiec takim przypadka w przyszlosci? Będę wdzięczny za każdą pomoc
Drugi problem to wycieraczka z tyłu. Kupiłem nową Valeo Silencio extrem no wiecie tą płaską i odstaję mi tak jakby na mocowaniu przez co zostawia na srodku szyby nie wytarty obszar. Dodam ze wycieraczka jest o dlugosci 480 mm
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez jerzu Nie Paź 07, 2007 20:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 19:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja kupiłem taki wężyk w sklepie moto i wymieniłem odcinek od spryskiwacza do miejsca pęknięcia (z pewnym zapasem), połączyłem z pozostałością, zabezpieczyłem taśmą izolacyjną i 2 lata już spokój
Pęknięcia na 1000% masz na łączeniu klapy z dachem, przy lewym zawiasie.
1,5 do 2 m musi wystarczyć.
Gorzej, jeżeli urwany koniec cofnął się do słupka - może być problem z wyciągnięciem go. Wtedy trochę więcej roboty
Z wycieraczkami nie mam takich doświadczeń
Obejrzy je, może na uchwytach za ciasno siedzą i nie mogą się same dopasować?
Może spręzyna ramienia za słaba i nie dociska?
Próbowałeś ręcznie wygiąć? Daje się?
Ja u siebie mam je od tygodnia. Ale moj tata uzywa ich w Vectrze od stycznia i teraz wymienil ze mna bo juz nie zbieraly idealnie...
Ja kupiłem podobne i używam ich od pól roku.
Są OK ale przez pierwsze dwa dni słabo zbierały środek - później bylo już dobrze
Poza tym fajnie wyglądają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum