Posiadam mały problem, otóż spada mi klapa bagażnika na głowę W związku z tym moje pytanie brzmi: czy można coś zrobić z tymi siłownikami? Kosztują 75zł/1szt. Acha i może ktoś mi powiedzieć jak się je demontuje i montuje? Dzięki
Ostatnio zmieniony przez giewu Czw Gru 20, 2007 08:21, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 20, 2007 02:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Taaak, ale bez wymiany na nowe nie da rady?Może można je przesmarować? Ktoś mi powiedział, że można je delikatnie podgiąć, ale wątpię w skuteczność takiej metody
Za 75zł/1szt. to nic tylko brać i nie marudzić. Potrzebowałem kiedyś do Corolli, to w aso jeden kosztował 350zł. Ewentualnie, możesz poszukać z innego samochodu, istotne są 3 parametry to: sposób mocowania, długość, udźwig.
A jak już będziesz wymieniał, to zanim przystąpisz do demontażu siłownika, podeprzyj czymś dobrze klapę, bo inaczej dostaniesz po głowie. Nawet "padnięty" ciągle jeszcze ma pewien udźwig, mi po zdjęciu nie udało się utrzymać klapy jedną ręką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum