Wysłany: Wto Mar 04, 2008 19:36 [R214Si; 96r] wrzucić klime?
wtam
Zastanawam sie nad wrzuceniem klimy do mojego R
pytanie brzmi jaka? i ile to kosztuje?
założyć oryginalną roverovską czy jakąś inną?
z góry dzieki za wasze opinie i pozdro
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 19:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 12:23
najlepiej to jedz do zakładu który zajmuje się montażem klimatyzacji i dowiedz sie ile oni by sobie liczyli...
temat dokladania klimy byl juz walkowany na forum i oile sobie dobrze przypomniam to nie oplaca sie skorka za wyprawke
w sklad klimy wchodzi dokladnie to:
- chłodnica wody
- chłodnica klimatyzacji
- sprężarka klimatyzacji
- parownik
- nagrzewnica
- węże/rurki
- instalacja elektryczna
poszukaj na allgero lub ebay za DIVIA Klima do Roverka, jest to klima ktora mozna dodatkowo wmontowac do Roverka jak sie nie ma
Ja w swoim 220d kupilem caly komplet z wszystkim co trzeba od kompresora poprze weze i do srubek za 200€ i sam sobie w montowalem bo instrukcja jest przy tym i niejest az takie trunde jak sie komuc chce zajelo mi to caly tydzien ale za to oszczedzilem sobie montazu za 1200zl
I klima do tej pory smiga jak trzeba i nie narzekam.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum