Wysłany: Pią Mar 07, 2008 23:06 [R216 coupe] pytanie o silnik 1.6
Siemka!
mam pytanie, czy w modelu 216 Coupe targa siedzi silnik 1.6 Hondy 125km?? auto jest z 1996r. w niedziele jade po takiego i wlasnie ma taki silnik, to oryginal?? Pozdrawiam
tutaj foto:
Ostatnio zmieniony przez thef Czw Mar 13, 2008 14:19, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 23:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ufff...kamien z serca myslalem ze to jakiego kombinowanie...
nie nie do lublina, jesli dzis kolezanka kupi mojego nissana sunny to w niedziele rano uderzam do radomia po to auto:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4583853
auto jest w jednej rodzinie, kupil go ojciec we wloszech teraz jezdzi syn w Polsce, koplet kluczykow, ksiazka serwisowa, po duzym serwisie, wygladajacy na niebity....to ma byc prezent dla mamuski
Markzo, jak nie bity jak po lewej stronie ma mega wgniecenie Zagadaj z AndrewSem. Byc moze bedzie mial czas w niedziele a wtedy moglby z Wami pojechac do Radomia. Moze udaloby sie zalatwic czujnik do mierzenia powloki lakierniczej. My juz kilka "niebitych" odkrylismy
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
wiem wiem ale wgniecenie da sie zrobic zwlaszcza ze gosc ma ta liste ktora pekla ( ktos w niego na parkingu wjechal) i nei chcial tego robic zeby ludzie nie mowili ze bity... patrzac po fotach auto trzyma linie i raczej wsyztko dobrze spasowane....ok 18 dzis przyjezdza kumpel apo nissana i jak wezmie to jutro jade na 100%:) taka prosba jak mozecie oblukajcie go tak z grubsza, mi raczej nie wyglada na bitego ale ja to ja.... tak sobie mysle...mial byc 620Ti a bedzie TomCat miodzio
czyli moment...to tam jest silnik Hondy D16 czy Rovera serii K ??? na fotach wyglada tak samo jak silnik w Concerto
No na fotkach jest D16, to nie ulega wątpliwości.
Wg różnych źródeł był on montowany do 02.96 lub 06.96
Bardziej skłaniałbym się ku tej drugiej dacie, co oznaczałoby zaprzestanie produkcji Coupe z D16 w momencie pojawienia się rocznika modelowego 1997.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 55 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 18:27
Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to samochód jest przekombinowany.
-Po pierwsze był cały malowany . Widać to po tym żę czarne listwy w przednim zderzaku oraz obramówki świateł tylnych też zostały pomalowane pod kolor. W środku tapicerka nieoryginalna i pomalowane niektóre plastikowe elementy. Szczególnie ten przy zegarach mnie drażni bo do kręcenia licznika już niedaleko.
Kombinacje w stylu od wuja ...ojca ... bla bla .
Ja bym nie tracił czasu na to auto .. Takie moje zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum