A może ktoś się orientuje gdzie moge znaleść nowe sprężyny na tył do mojego r75.
Chce je wymienić, tylko jeszcze się zastanawiam czy tylko sprężyny czy też amortyzatory.
Byłem w sklepie to amortyzatory do 75 mi znaleźli, ale nie potrafili określić jakie mają być sprężyny i jaki może być ich koszt.
Jeśli ktoś wymieniał lub orientuje się gdzie znajde, albo czy moge zastosować jakieś dobre zamienniki sprężyn i amorków to proszę dać znać.
Chce aby dupa tak nie siedziała i nie była taka miękka, jak wsiądą 3 osoby to siada i to bardzo.
Przydało mi się, znalazłem to co mnie intersuje.
Teraz tylko pytanie czy każdy mechanik będzie w stanie profesjonalnie wymienić mi amortyzatory i sprężyny, czy lepiej jechać do serwisu?
Pomógł: 38 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1182 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 13:45
jeśli jest mechanikiem - mechanikiem to bedzie potrafił
jeśli mechanikiem - domownikiem to nie koniecznie
do wymiany sprężyn jest potrzebny scisk i nie każdy mechanik ma go na wyposażeniu domowym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum