Raczej musiz zdejmowac bo mieszek ma na dole kwadrat z drutu.Ale co to za problem z konsola. mi to zajelo 10 min. No i jak zakladasz galke to muszisz ja naciagnac na mieszek. Lepiej wtedy odwrocic mieszek na 2 stone i wstedy umiescic galke. Nastepnie odwinac na wlaciciwa strone.
BoBaSNH podaj aukcje gdzie kupiles tą gałke. Gdzies to widzialem ale nie pamietam gdzie.
bialy114, świetnie to wygląda!!!
Muszę pomyśleć nad czymś podobnym, bo gałka w 200 jest nieco obciachowa
Wszystko obejrzę sobie w piątek, i bezczelnie skopiuję z Twojej 25ki
chlopaki jak zdjac tą konsole tak zeby niczego nie ulamac bo mam takie sklonnosci;p
_________________ chyniu
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 18:41
Tomaszi napisał/a:
wystarczy pociągnąć zasilanie z zapalniczki.
Tak dokładnie rzecz biorąc, to podpiąć się pod oświetlenie zapalniczki lub popielniczki.
Podpiąć, bo są z gałką już wyprowadzone przewody
Oświetlenie, bo chyba nie chcesz, żeby gałka świeciła 24 h, a nie po włączeniu świateł.
Tak dokładnie rzecz biorąc, to podpiąć się pod oświetlenie zapalniczki lub popielniczki.
Podpiąć, bo są z gałką już wyprowadzone przewody
Oświetlenie, bo chyba nie chcesz, żeby gałka świeciła 24 h, a nie po włączeniu świateł.
heh napisałem, że z zapalniczki, bo u mnie zapalniczka tylko po przekręceniu kluczyka działa
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum