Wysłany: Sro Lip 02, 2008 22:45 [R75] Roleta bagażnika i cd nawigacji
Typ: CDTi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam wszystkich,piszę pierwszy raz więc jeśli nie to forum to przepraszam. Mam prośbę czy ktoś może mi pomóc, poszukuję płyty Europy lub Polski do nawigacji w moim Roverku i rolety do bagażnika. Z góry dziękuje za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Gru 13, 2010 02:20, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 22:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie poddawaj się , szukałeś na allegro, jest tam mnóstwo anglików do sprzedania, myślę, że nie powinno być problemu ze znaleziemiem rolety.
zapytaj użytkownika allegro art-bizar, specjalizuje się w częsciach do roverka.
wyślij mi na profil adres jakiegoś ftp-a jak masz własny a jak nie to jakiegoś znajomego informatyka to wrzucę Ci obraz płyty na całą Europę Wschodnią. Wysmażysz sobie płytkę i będzie cacy.
Pomógł: 29 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 423 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 08:17
Wiechciu napisał/a:
wyślij mi na profil adres jakiegoś ftp-a jak masz własny a jak nie to jakiegoś znajomego informatyka to wrzucę Ci obraz płyty na całą Europę Wschodnią. Wysmażysz sobie płytkę i będzie cacy.
Przecież w wątku, do którego link dał steryd są właśnie podane adresy skąd to zassać... Po co kombinacje z jakimś prywatnym ftpem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum