Pomógł: 6 razy Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 74 Skąd: Warmia i Mazury
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 09:59
Ta pod obrotomierzem nie powinna się zapalać, jeżeli się zaświeci to sygnalizuję poważną usterkę(ja tak miałem jak poszła mi pompa wtryskowa ). Natomiast pod prędkościomierzem powinna się zapalić, zrobić test i zgasnąć
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 09:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ta pod obrotomierzem nie powinna się zapalać, jeżeli się zaświeci to sygnalizuję poważną usterkę(ja tak miałem jak poszła mi pompa wtryskowa ). Natomiast pod prędkościomierzem powinna się zapalić, zrobić test i zgasnąć
jak tam hamulce;-)?
Czyli ta z wykrzyknikiem nie powinna się zapalać wcale?. Muszę spojrzeć w Rave co o niej piszą.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 74 Skąd: Warmia i Mazury
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 14:15
Tak, ta z wykrzyknikiem nie powinna się zapalać, no chyba, że masz coś popsute
Ps. Teraz to czuć że hamuję i korci mnie ta tarcza z tyłu ale to się jeszcze zobaczy, najgorsze, że trzeba nowe linki do ręcznego ciągnąć
ja mam trochę inne zegary niż na zdjeciach chyba dlatego że anglik (kontrolka z wykrzyknikiem jest po srodku na dole a bez wykrzyknika po lewej na górze nad obrotomierzem) ale cos jest chyba nie tak
ta z wykrzyknikiem zapala sie na zapłonie i gaśnie zaraz po odpaleniu a bez wykrzyknika
nie zapala sie wcale chociaż napiecie na niej jest na zapłonie ok 5V - właśnie rozebrałem
zegary bo mnie męczyło. Chciaz z tego co pisze Dolt, to tak ma być tylko są zamienione w wersji EU
lineumaciel, wielkie dzięki!!! To na 100% jest ta pod prędkościomierzem, ta którą pokazałeś na drugim zdjęciu, właśnie ona się zaświeciła po rozładowaniu aku, wiec pewnie jest to ten błąd immobilisera
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
lineumaciel, wielkie dzięki!!! To na 100% jest ta pod prędkościomierzem, ta którą pokazałeś na drugim zdjęciu, właśnie ona się zaświeciła po rozładowaniu aku, wiec pewnie jest to ten błąd immobilisera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum