aha,tak,sorry nie zwróciłem uwagi że to "kw".
A ma ktoś wykre mocy mierzonej na kołach?
W katalogach zamieszczają wykresy i dane mierzonej mocy na silniku,natomiast większość hamowni do których dzwoniłem dokonuje pomiarów mocy na kołach a ta jest jak wiadomo zawsze niższa o jakieś 20-30 %
W katalogach zamieszczają wykresy i dane mierzonej mocy na silniku,natomiast większość hamowni do których dzwoniłem dokonuje pomiarów mocy na kołach a ta jest jak wiadomo zawsze niższa o jakieś 20-30 %
Z hamowni masz wykres mocy na silniku. Mierzone są też straty (jest osobna linia na wykresie) oraz są podawane wartości mocy na kołach (z uwzględnieniem strat)
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
[ Dodano: Czw Lip 24, 2008 17:02 ]
A nie jest tak, że każda hamownia podwoziowa (czyli taka, gdzie wjeżdżamy autem na rolki) mierzy moc na kołach i przelicza dopiero na moc na silniku?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum