Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lip 2008 Posty: 367 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 21:06 [220SD 97'] woda w tylnym kloszu/zgasla tablica i panel...?
witam,
1. spalilo mi tylna zarowke, przy wymiane zauwazylem ze w kloszu i na wiazce sa slady wody (takze na plasiku do ktorego mocowane sa zarowki) - po wymiane zarowki na nowa, i tak nic nie swieci - czyzby jakas nieszczelosc klosza i problem z przebiciem...?
2. dzis takze "ni z tad ni z owad" zgasly mi wszystkie zarowki podswietlenia tablicy i panela - ogolnie wszystko co sie podswietla podczas jazdy w srodku nie swieci (wszystkie kontrolki swieca za to poprawnie) - jaka moze byc przyczyna - czyzby bezpiecznik?!
pozdrawiam,KP
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 21:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 11:26 Re: [220SD 97'] woda w tylnym kloszu/zgasla tablica i panel.
krzysztof_ns napisał/a:
witam,
1. spalilo mi tylna zarowke, przy wymiane zauwazylem ze w kloszu i na wiazce sa slady wody (takze na plasiku do ktorego mocowane sa zarowki) - po wymiane zarowki na nowa, i tak nic nie swieci - czyzby jakas nieszczelosc klosza i problem z przebiciem...?
2. dzis takze "ni z tad ni z owad" zgasly mi wszystkie zarowki podswietlenia tablicy i panela - ogolnie wszystko co sie podswietla podczas jazdy w srodku nie swieci (wszystkie kontrolki swieca za to poprawnie) - jaka moze byc przyczyna - czyzby bezpiecznik?!
pozdrawiam,KP
sprawdź dokładnie bezpieczniki
tylne lewe światło jest na tym samym bezpieczniku co podświetlenie liczników i pokręteł ...oprócz chyba zegarka
_________________ ...Cmentarze są pełne ludzi którzy mieli pierwszeństwo...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lip 2008 Posty: 367 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 20:00
dokladnie - zegarek dziala i radio takze...tylko nic nie swieci, lacznie z lewym tylnym - mam nadzieje ze to bezpiecznik i sadze ze "wywala" go ze wzgledu na zwarcie w wiazce, zapewne z powodu tej wody ktora gdzies sie tam dostaje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum