Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 64 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 21:55 [214i 97] huczy łożysko
witam , najprawdopodobniej huczy mi tylnie prawe lozysko , z tego co widzialem to nowki sa bardzo drogie 200zl od sztuki jezeli sie okaze ze to lozysko to czy musze oba naraz wymieniac czy wystarczy wymienic tylko to ktore huczy ? i zastanawialem sie tez nad uzywka , czy oplaca sie lozysko uzywke kupowac ? czy lepiej poczekac i kupic nowke
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 21:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
200 stówy to jakoś drogo, ja kupowałem w IC , co prawda rok temu, ale płaciłem po około 120 od sztuki. Od tego czasu ceny chyba aż tak bardzo ceny nie wzrosły. Poszukaj na stronie w ich katalogu.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 64 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 17:41
moze ploomy za przednie tyle placiles ? mi chodzi o tylnie a tylnie jest razem z piastą połączone i są drogie , na stronie www.tomateam.pl jest 200zl sztuka a tobie o jaka strone chodzi ?
Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 587 Skąd: Civitas Kielcensis
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 19:38
Na Twoim miejscu zajrzał bym najpierw do koła i zbadał czy to napewno łożysko. Mi latem też zaczeło szumiec - juz prawie zamowilem, a co sie okazalo? - nie dokrecone szpilki koła! Sprawdz, a moze zaoszczedzisz nie 200 a nawet 300zl bo tyle kosztują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum