Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam
Otóż mam do wymiany ostatni tłumik, z tego co widzę to do tej wersji silnikowej moge dostac tłumik Walkera. Bosal produkuje tylko do wersji 1.4 i 1.6. Jestem ciekaw czym one się różnią od wersji 1.8? Moze ktos zna jakas hurtownie gdzie tanio mozna kupic tłumik. Z góry dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
_________________ [R 45 1.8 00r]
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Mar 12, 2011 22:09, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 24, 2009 20:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 27 razy Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 372 Skąd: z gór
Wysłany: Wto Lut 24, 2009 21:28
sedan czy hb-bo była różnica
podjedź do darmy w pszczynie-od 400 2.0 powinien pasować ,ja taki założyłem i pasuje bez problemu-a mam 1.6.........walker/bosal i tesh mają chore ceny na tłumiki rovera....a oryginalny mi zgnił po 10 latach,nie wiem dlaczego,chyba jakiś felerny był....
Tłumiki drogie bo nie ma Polskich zamienników jak do 400 z np. firmy Polmostrów gdzie można kupić do 400 już za 100-150zł. Ja jak szukałem do swojego to konsultowałem z wieeeeeloma sprzedawcami na allegro oferującymi tłumiki do 400-416 i sporo odpisywało, że do 45 na 100% nie pasuje. Nie wiem jak jest na prawde bo w końcu nie kupiłem ale ostrzegam tylko przed zbytnim kombinowaniem z tłumikami od 400 czy innych silników bo można sie przejechać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum