Wysłany: Pon Cze 15, 2009 19:25 [R600] Co to za kable i do czego służą?
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Przyglądając się bliżej silnikowi znalazłem jakieś dwie odłączone kostki, czyżby były to kostki od okablowania miejsc na halogeny ?
Drugi sprawa dotyczy egr, ten czerwony wężyk był (i jest nadal odpięty), a miejsce zaślepione. W jakim celu ktoś to mógł zrobić i co to może oznaczać. Dodam że spalanie jest niskie. Wczorajszy powrót po weekendzie to 5,3/100.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Lut 02, 2011 22:32, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 19:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Wto Cze 16, 2009 14:34 ]
A czy to są dwie różne wtyczki czy rozpięte połączenie?
Patrzyłem u siebie i też mam jedną wolną i to może być do halogenów ale nie jestem pewien.
Jedna z tych wtyczek na Twoim foto wygląda jak do regulacji poziomu światła w lampie.
Dobrze by było jak byś dał lepsze foto bo tych nie da się powiększyć bez utraty jakości...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum