no to niesie daleko , nie wiem dokładnie na ile - ale daleko w/g katalogu jedna sztuka to ok 500-700 metrów zależnie od warunków przejrzystości powietrza . każda ma 55W , ale użycie tego na drodze może skończyć się rowem dla jadącego z przeciwka
W praktyce na drodze użyłem ich tylko raz... lało jak diabli i jechałem o 3 w nocy
Grunt do dobre ustawienie. Rama zapewnia oświetlenie w dal , dwie skrajne poszerzają kąt widzenia na boki , a dwie środkowe poprawiają pole przed autem. - w sumie nie wiem jak to dokładnie opisać , trzeba by zobaczyć - muszę fotkę strzelić...
Ohh o takie cos mi trzeba Dlatego mowilem ze lepiej by to bylo mieć pod długimi ze jak one swieca to dopiero mozna te inne halogeny wlaczyc. W tedy by na drodze nikogo nie oślepiało bo by sie wyl przy wyl. długich
Trzeba bedzie chyba na Freelandera zbierac kase a R220 sprzedac
[ Dodano: Czw Paź 08, 2009 22:49 ]
hehe.. jak jurassic park na filmie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum