Wysłany: Czw Paź 15, 2009 16:57 przyciemione szyby w 30%
Witajcie!
Chciałbym przyciemnić sobie szybki. Chcę przycemnić wszystkie bez czołowej - oczywiste Czy macie zdjęcia jak wyglądają szyby przyciemnione w 30% lub nawet bardziej?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 16:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
erjot86 spójrz na fotki w moim "garażu" mam przyciemnione wszystkie szybki na 30% albo 35% nie pamiętam dokładnie gdyby coś odezwij się na PW to Ci dodatkowe fotki prześle
Pływak, dzięki za fatygę ale przeczytałem wszystkie te tematy zanim umieściłeś tu swoje linki- może przydadzą się innym ale nie mi. nigdzie nie znalazłem fotek r z szybkami przyciemnionymi na 30% więc ...
Foczes, dzięki, już wysłałem pw
dudus87, muszę Ciebie poprawić kolego: ja nie mam wogle przyciemnionych szyb, nawet fabrycznie, dodam że są ekstremalnie przejrzyste. a jeżeli mowa o przyciemnieniu fabrycznym to z tego co się orientuję 22%
moje fabryczne też były zielone kiedyś (do czasu http://forum.roverki.eu/v...ght=krakowskie) ale na bank nie było to 30%. możesz porównać swoje z tymi u kolegi Foczes, w garażu
yyy chyba mała pomyłka zaszła Moje szybki mają 30% przepuszczalności światła. Szyby przyciemnione w 30% (czyli 70% przepuszczalności) wyglądały by praktycznie jak standardowe...może miały by delikatnie ciemniejszy kolor. Rozważałem tez nad przepuszczalnością 45% ale środek auta był praktycznie cały widoczny z zewnątrz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum