Po zdjęciu osłony zegarów , zobaczysz że są one przykręcone-zamocowane na 4 śrubkach. Obstawiam , że jedna z górnych śrubek jest zdecydowanie poluzowana. Stawiam na prawą górną. Powodzenia
_________________ góry rover rowery
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 10:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Po zdjęciu osłony zegarów , zobaczysz że są one przykręcone-zamocowane na 4 śrubkach. Obstawiam , że jedna z górnych śrubek jest zdecydowanie poluzowana. Stawiam na prawą górną. Powodzenia
dzięki kolego a powiedz mi dużo jest zachodu aby dostać sie do tych zegarów bo jak do tej pory sprawdziłem wszystkie inne rzeczy co do mojego bzyczenia pod czas jazdy ale przyznam się że tak daleko jeszcze nie zabrnąłem w rozkręcanie deski itd... z góry wielkie dzięki
jak patrzysz na zegar to w górnej jego części są 2 śrubki które należy odkręcić potem pod plastikiem nad kierownicą jest taka guma należy ją delikatnie za róg złapać i odsłonić tam są kolejne 2 śrubki teraz obudowa jest wolna i możesz ją wyciągać, są jeszcze 2 zatrzaski po prawej i po lewej więc musisz to wyciągnąć z siłą ale żebyś nie połamał sobie czegoś
jak już wyciągniesz masz dość przestrzeni... przejedz się i nasłuchuj czy to no pewno tutaj brzęczy? Bo ja bym obstawiał bardziej że masz śrubkę w popielnice (oczywiście żart )
jeżeli już nasłuchasz że to spod deski bzyczy to możesz wsadzić tam rękę i poprawić kable bo może obcierają... tylko uważaj na rój pszczół
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum