A co do wody w bagażniku. Mogę doradzić ci To co ja zrobiłem. Trzeba wejść do bagażnika a druga osoba niech leje na auto wodę. troche to mało poważnie brzmi, ale skuteczne
Dlaczego mało poważnie. Wg mnie bardzo profesjonalnie, szukasz źródła problemu a potem usuwasz a nie zabawa w zgadywankę.
U mnie też się lało ale zorientowałem się w porę i tuner nie ucierpiał. A lało się przez tylną lampę. Silikon pomógł i jest sucho.
_________________ Pozdr.
Dukat11
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 17:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co do wody w bagazniku. Jesli uszczelniles listwy.Tona 100%cieknie przez tylne lampy.Wlampach siedza uszczelki sa przeciete w dolnej czesci,sklej je klejem do gumy,najlepiej butapren.Posmaruj uszczelki gestym smarem,nie silikonem,Wloz lampe na swoje miejsce i zamontuj.Jamialem to samo,woda w bagazniku Pomoglo w 100% Zajac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum