O prosze jednak ktoś jest z Poznania co tez wozi się Coupetą! Pozdrawiam kolege.
Na pierwsze to przeczyść styki na szybie na kabelkach i na samej szybie tylko ostrożnie! przypatrz się też czy ścieżki nie są zerwane na szybie! Wypadałoby sprawdzić sam włącznik również
[ Dodano: Sro Lut 10, 2010 16:29 ] staf, Chyba nie wersji Coupe...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mam takie wrazenie ze mijałem Cie na początku zimy jak juz było brzydko na drogach w swarzędzu. Nie jestem pewien no ale była to coupeta w moim kolorze własnie
czyli taki jak mój przy akumulatorze masz taką czarną kasetke z bezpiecznikami, tam sprawdzałeś? patrząc od przodu auta torche wyżej i bliżej silnika jest takie prostokątne pudełko i tam są przekaźniki, zobacz tam jak zwarłem kable od halogenów to zjarał się bezpiecznik na przekaźniku właśnie tam
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
A ja tak pobocznie mam do was prośbe. Wykańczam tapicerke w samochodzie i sie pogubiłem.
Słupek środkowy od paseżara ma czujnik ruchu a co było oryginalnie po drugiej stronie od kierowcy? moge jakąś fotke prosić???? bo mam teraz dziure. NIe pamietam czy tam tez była taka buła jak na czujnik czy kawał plytki plastykowej?
Patrzyłem, niby jest wszystko ok.
Ale wie że w środku auto w puszce z biezpiecznikami mam przepalone wejście do bezpiecznika na halogeny.
Jest to juz od czasu gdy kupiłem auto a mam je 4 lata, w tym czasie ogrzewanie chodzi, a tu nagle teraz na takim mrozie
[ Dodano: Sro Lut 10, 2010 17:00 ]
Sam wykańczasz tapicerke.
mojemu orverko przydałoby sie troche nowości
ile wyniosło ciebie cała odnowa tapicerki
nie powiem ci dokładnie 200zł dałem za skóry w swarzędzu fotele obszywała matka więc nic nie płaciłem. Tylko zrobiłem mega błąd i robiłem niebiesko białą tapicerke!!! Teraz musze duża część zerwać i zmnieniam na niebiesko czarną! Super wygląda niebiesko biała ale szybko sie brudzi i ciezko doczyscic.
A fotele tym razem dam do obszycia na allegro koszt okolo 180zl z materiałem.
[ Dodano: Sro Lut 10, 2010 17:04 ]
no bez problemu zaraz zejde na parking i zrobie fotki też
[ Dodano: Sro Lut 10, 2010 17:35 ]
ZA duzo tego nie ma bo wiekszosc w domu jest obdarta, ale tak to wyglądało jak było niebiesko białe! Fotele nie są ponaciągane bo miałem maty grzewcze włożyć ale wszystko sie wydłużyło i chyba zrezygnuje z ogrzewania siedzen na tyle...
tu zdjecia poglądowe:
Vesper416 a możesz sprawdzić w twojej skrzynce który to bezpiecznik jest odpowiedzialny za ogrzewanie tylnej szyby. Bo umnie opis jest nie wyraźny (jak możesz to sprawdz również te bezpieczniki po maską)
Vesper416 a możesz sprawdzić w twojej skrzynce który to bezpiecznik jest odpowiedzialny za ogrzewanie tylnej szyby. Bo umnie opis jest nie wyraźny (jak możesz to sprawdz również te bezpieczniki po maską)
Cytat:
sprawdzić moge ale nie wiem czy mamy taką samą instalacje bo ja mam silnik Rovera 16k4f
Cytat:
Markzo, Ci pomoże bo on ma tą samą wersje co Ty. A rave sprawdzałeś czy jest?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum