Wysłany: Czw Mar 18, 2010 15:22
Niestety odradzam zakupy u poleconego w wątku sprzedawcy. Tłumik na pierwszy rzut oka wyglądał OK, ale po obejrzeniu u mechanika wyszło co następuje:
- tłumik "odświeżony" jakimś sprayem
- przerdzewiały (wystarczyło lekko stuknąć i wyleciała dziura)
- nie do tego modelu (cieńsza rura i podwójna końcówka - pewnie z R623, a nie R620Ti)
Tak więc odradzam tego sprzedawcę.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 15:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
Mam pytanie orientuje się ktoś jaka jest średnica rury od ostatniego tłumika w R620ti ?
ponieważ mam zamiar zmienić tylko że są różne wymiary od 45cm do 60cm i teraz nie wiem jaki wybrać,a czy długość też ma znaczenie ? żeby za bardzo nie wystawał mi za zderzak?
jestem zainteresowany tym modelem.
http://www.allegro.pl/ite...zewka_2x90.html
i jak z tymi tłumikami co w końcu założyłeś ? dopasowałeś z innego modelu ? bo ten wątek przydało by się jakoś zakończyć z konkretnymi informacjami, czy faktycznie pasuje z sdi bez przeróbek ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum