Wysłany: Sob Mar 20, 2010 12:25 TTI 880 jaka antene cb ?
posiadam tti 880 fajne radyjko (ładnie łapie czasem w dużych miastach zaszumi ale wtedy włącza się lokalne i jest git) co do antenki to miałem ml-145 sirio wszystko było pięknie bez narzekania na sprzęt. do czasu- do wtorku bo ktoś się nie bal i zaje&&&&(cenzura- ukradł) zgłosiłem na policje( ale nie liczę na odzyskanie) więc pytanko kupić taka sama antenkę czy może coś innego doradzicie ? najlepiej antenkę magnesową bo nie chce wiercić otworu w Rover'ku.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 20, 2010 12:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kiedys mierzylem ze znajomym i wyszlo ze slyszelismy sie nawzajem w odleglosci ok 10 km (troche szumu, ale rozmowa jak najbardziej do zrozumienia). Glownie uzywam jej do nasluchu i wymiany informacji i sprawuje sie idealnie
dzięki za odpowiedzi chyba jednak kupie taka sama jak miałem czyli sirio ml-145 i skoro tak kolega pisze ze dużo już anten wypróbował i 145-tka najbardziej mu pasowała to jednak o czymś mówi bo niestety na policje nie mogę liczyć ze znajda...
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 18:58
stary ja mam radyjko Uniden 520 + antenke Sirio 145ML i powiem tyle fajna sprawa jest. Po dobrym dostrojeniu bez problemu zasięg 10km, słyszalność 17 ze szumami.
Widziałem u znajomych jakieś tandetne radyjka za 100zł i anteny po 50 to sory ale zasięg mieli 4kilometry przy dobrych warunkach.
Pozdro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum