szoso420, Mozę i gadam trzeba by prze praktykować empirystyczne
Ja już tak mam ze wole coś mieć niż tego nie mieć zawsze się przyda A ty mnie nie kuś bo moja główka mi już mówi żeby kupić wskaźnik temp oleju i to przetestować
A mi o takie wężyki chodziło żeby zamontować
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
A tak myślę i może by to całkiem zrobił na węzach gumowych z oplotem metalowym tylko z takimi końcówkami żeby to wkręcić i tyle Nie będzie już miało co korodować
też myślałem o czymś takim i to chyba będzie najlepsze wyjście ,moim zdaniem na pewno lepsze niż zaślepienie ,w końcu jakąś rolę to pełni
Remi55 jak coś już ruszysz w tym temacie to wrzucaj na forum i z tymi przewodami to naprawdę wydaję się niezły pomysł
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
Mazak, Mialem odkrecic te węzę i kurcze tak u mnie są przygrzane ze puścić nie chciało A ze braku czasu i silnika dalej nie wyciągnąłem to projekt na razie stoi w miejscu ale nie bawem cos zrobię bo w tej 25 kapie i kapie olej sobie ładnie
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
A ze braku czasu i silnika dalej nie wyciągnąłem to projekt na razie stoi w miejscu
Remi55nic na siłę wszystko młotkiem u mnie też kapie i to dość mocno już z chęcią bym to wydłubał ale niestety potrzebuje fury na codzień a pewnie chwilę się zejdzie zanim znajdziemy jakieś sensowne rozwiązanie skoro fabryczne to lipa ale w końcu też będę musiał się za to wziąść i ciekawe jak u mnie to pójdzie...
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 159 Skąd: Gdynia
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 10:10
dokładnie, obciął stare końcówki i zaspawał nowe z gwintem do tego zakuł w warsztacie 2 gumowe węże "na wymiar" teraz jakby coś było nie tak to mogę już tylko węże wymieniać.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum