myślę, że ten pan w pierwszym dawno nie widział świata poza warcraftem, czy czymś podobnym. Za 250plnów możesz w szczecinie z programowaniem i gwarancją a to wcale nie jest najtaniej...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Dlatego jest różnica w cenie, bo to dwóch różnych sprzedawców. Oba produkty wyglądają na oryginalne. Pamiętaj tylko, że kupno samego pilota nic Ci nie da. Musisz go jeszcze zaprogramować. Piloty programuje się tylko z autem.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
edzio123, Niestety nie Aby zaprogramować pilota, musisz podłączyć auto pod komputer T4. Poszukaj w Szczecinie jakiegoś punktu, tak jak kolega sTERYD prawi, który jest w stanie zaprogramować pilota do ROVER'ka. Zapewne mają piloty i taniej Ci to wyjdzie. Ja w lutym za pilota (używka) z programowaniem i kompleksową diagnostykę auta T4 zapłaciłem 210PLN-ów.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To sTERYD jak możesz to podaj mi nazwę i adres zakładu w Szczecinie w którym mogę kupić ten pilot i zaprogramować, bo jutro robię wyprawę na Szczecin to bym odrazu to załatwił. Dzięki z góry.
na pewno dorobisz pilota w tym miejscu
http://www.firmy.net/auto...wski,9CPZP.html
swego czasu korzystałem i nie było najmniejszych problemów. Czy gdzieś jeszcze nie wiem...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum