Wysłany: Sob Paź 23, 2010 19:51 [R220] Potrzebny duplikat pilota
Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witajcie
Podczas ostatniego wypadu do lasu na grzyby straciłem gdzieś pilot do samochodu z kluczykiem; o ile z kluczykiem nie bylo problemu ( zapasowy zostal juz skopiowany) to martwie sie co z pilotem, ostatnim - zapasowym. Z tego co sie dowiedzialem u lokalnych elektroników, skazany jestem jedynie na serwis. Nie ma innej mozliwosci ? najblizszy diler rovera jest w okolicach Wrocławia to jakies 250 km od Cieszyna skad jestem.
W samochodzie jest nadal immobilaiser, ale zastanawiam sie czy sie go nie pozbyć w takim układzie: auto nie jest na "top liscie" złodziejów...
Głupia sprawa... .
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Sty 21, 2011 23:20, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 19:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Temat idzie powoli do przodu; Zamówilem sobie 2a piloty do rovera z ebaya, wyszly mnie 36 zł z przesyłka, z tym ze 1 ma uszkodzoną gume na przycisku. Teraz musze je zaprogramować;
W Katowicach polecony mi Auto Gadzet nie obsluguje pilotow marki rover, ale polecil mi innego gościa, z firmy "format" ktory to śpiewa sobie 150 zl po utargowaniu z 200zł. Ale nie daje gwarancji ze da sie to zrobić.
Rozumiem, ze amortyzacja sprzetu kosztuje, ale w podanych linkach z allegro w okolicach Warszawy robia takie cuda za 80zł i chyba będe czekał az mi wyjazd w tamtym kierunku wypadnie.
No to tyle póki co, bede informował jak sie sprawy mają, może będa to cenne informacje dla potomnych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum