Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sie 2010 Posty: 33 Skąd: Nowa Sól
Wysłany: Czw Lis 04, 2010 06:25 [rover25,2000,1.4,16v] czy to normalne?
mam pytanie a mianowicie już parę razy zdarzyło mi się zauważyć że podczas gdy włączę nawiew na przednią szybę po jakimś czasie załączy się wentylator czy to normalne?
Tak jak na przykład dziś wychodzę z pracy wsiadam do auta włączam nawiew na szybę. Po dojechaniu do domu jakiś 1km gaszę auto i słyszę chodzący wentylator, temperatura wody nawet nie zdążyła dobić do połowy.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lis 04, 2010 16:10, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 04, 2010 06:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Raku83, nie wiem po cholere zakładasz parę tematów, opisz wszystkie problemy w jednym.
Po prostu masz straszliwie namieszane w instalacji elektrycznej. Pościągaj schematy i posprawdzaj instalacje, lub oddaj do elektryka, bo tak być nie powinno.
Raku83! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
Raku83, tytuł tematu ma odzwierciedlać Twój problem.
Ponadto polecam moduł sprawdzania pisowni .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum