Powiem szczerze że w nocy wygląda o niebo lepiej niż jak miałem żarówki diodowe walcowe w5w!! Jutro wieczorkiem zrobie fotki! Podoba mi się to jak światło odbija się od chromowanej ramki wokół tablicy! Mam nadzieje ze poświeci to przez długi czas Teraz wezmę się za podświetlenie "wyjścia" pod drzwiami ale to już jak Ciepło się zrobi bo teraz to przy ściąganiu boczków będą się plastiki łamały na mrozie
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 23:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a ja sie podepne pod temat... u mnie po wymianie zarówek wygląda to tak miale, juz kontrole drogowa policja to widziala ale sie nie odzywali nic na ten temat tak ze mysle ze nie ma problemu..
no bo nie jest to seryjne podswietlanie... a przykladowo jak sie mają takiej barwy postojówki? widzialem ze tez maja ... wiejski tuning niebieskie to wiadomo ze nie przejdzie
Ostatnio zmieniony przez marcin5xd Sro Mar 30, 2011 18:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum