Wysłany: Sob Lip 09, 2011 19:08 [R75] Synchronizacja telefonu z radiem
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam wszystkich. Roverka mam juz półtora roku i można powiedziec że jestem średnio zadowolony. Przechodząc do tematu chodzi mi konkretnie o radio. Otóż mam fukncje TEL ale nie wiem jak podłączyć ów TELEFON do radia i proszę o pomoc. Typ radia..... hmmm 2 pokrętła, duży wyświetlacz na lewo od przycisków nawigacji tzn nie wąziutki paseczek ale duzy wyświetlacz lecz nie ten z funkcja TV.
Ostatnio zmieniony przez apples Sob Lip 09, 2011 19:37, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 09, 2011 19:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
piterux, masz na pewno przycisk TEL na radiu ale nie masz modułu telefonu. Poza tym fabryczny moduł obsługiwał bardzo stare telefony. O ile pamięć mnie nie myli nokia i siemens. Więc dokup sobie zestaw na bluetooth i podłącz po głośniki.
dzięki wielkie. ostatnio u znajomego zobaczylem jak rozmawia sobie w samochodzie i w zasadzie spodobal mi sie ten pomysl ktory chcialem zastosowac u mnie ale jak widac nie obejdzie sie bez problemow. Dzieki i pozdro
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Sob Lip 09, 2011 19:40
Dokładnie tak. Symphony i Harmony nie mają bluetooth'a. Oryginalnie zamiast uchwytu na kubek była podstawka w którą wkładało się telefon odpowiedniego modelu i działało nieźle jak na tamte czasy.
Dodatkowo obok lampki oświetlenia wnętrza był taki czarny mikrofonik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum