Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 10:39 Mg Zr160 Sekwencja Gniezno
Witam. Wracam do tematu Mg zr 160 z sekwencja z Gniezna. http://otomoto.pl/mg-zr-2...-C15831479.html Wiem ze byl opisywany dawno temu. Ale nie ma nic na temat stanu terazniejszego. Od roku wystawiony jako ze stuka w silniku. Cena ciagle spada. Czy ktos go w tym stanie ogladal? Czy to wogole pali, da sie jezdzic? Czy to chodzi o panewki? Czy o gore? Co do blacharki czy ktos to widizal co tam bylo robione? Bo wczesniejsze tematy byly, ale nikt na zywo nie ogladal. Same stwierdzenia z powietrza. Od sprzedawcy wiele sie nie dowie bo ma 300 samochodow do sprzedania i kazdy dla neigo 200% bezwypadkowy.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 10:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W linku który już nie działa było napisane że jest chyba pomalowany z każdej strony po jakiś ocierkach parkingowych (import włoski), do tego na zdjęciach było widać że miał obszytą kierownicę gladką, nieoryginalną skórą (dziwne przy 44 tys.) i był już po HGF. Ja go nie pojechałem w końcu oglądać, tak że się nie wypowiem.
Ten temat juz widzialem. Dlatego o cos nowszego mi chodzi. Ale chyba nikt pozniej nie ogladal? A od sprzedawcy mozna sie dowiedziec: " ma uszkodzony silnik "
znajomy oglądał go i mówi że silnik do wymiany i najgorsze że ponoć vvc uszkodzone nie do naprawy ale ile w tym prawdy nie wiem, na placu nie odpalił żeby posłuchać. To było wiosna tego roku
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
cały był ponoć malowany ale tragedii nie ma, no i trochę wnętrze zapuszczone ale do odrestaurowania
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Ja ja go oglądałem. Jakoś w maju! W środku zapuszczony?? To mało powiedziane. Karoseria nie wygląda lepiej. Nawet na placu go nie trzymają. Nie odpalałem. Nie wiem czy w ogóle istnieję taka możliwość. Wiem, że nie chciał byś tym jeździć. Zapomnij
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum