Znam się trochę na elektronice to spróbuje coś pmodzić z pilotem może pomoże. Myślałem też o dorobieniu nowego pilota ale nie wiem czy to coś pomoże. Najlepiej było by go odłaczyc bo zaczyna mie denerwować. Czy jest wogule możliwosć odłączenia imo.
Ok dzięki za podpowiedz, poradnik już znalazłem. Jutro w wolnej chwili zrobię antenkę i napisz czy działa czy nie.
[ Dodano: Czw Wrz 29, 2011 10:40 ]
Dolutowałem dziś antenki do dwóch pilotów. Jeden łapie zdecydowanie lepiej , niestety drugiemu nie bardzo pomogło . Dzięki za pomoc ADI-mistrzu,
Synchronizacja nic nie pomogła, jeden pilot wcale nie działa, drugi także zaczyna znowu działać kiedy mu się podoba. Rano po dolutowaniu anteny działał zdecydowanie lepiej jednak podczas powrotu do domu sytuacja się powtórzyła i pilot raz działa raz nie.
Nadal poszukuje info na temat usunięcia rozkodowania imo.
Gość który dorabia piloty podłączył dwa kompy i żaden nie mógł się połączyć. Nie wiem czy któryś z nich to t4. Dziś wieczorem ma wpaść znajomy z elektronikiem który usuwa imo i zobaczymy co on powie.
To raczej rzadko spotykany i drogi zwierz, wiec śmiem wątpić, aby dorabiacz kluczy/pilotów go posiadał. Choć bodajże w Lublinie jest jakiś człowiek który potrafi dorobić klucze bez pomocy T4. Skoro tam można, to może i gdzie indziej też?
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Gość zna się na rzeczy. Pracuje w warsztacie który ma dobrą renomę. Wczoraj miał wpaść i powiedzieć czy da rade i ile by to kosztowało, ale trochę przedłuzyła mi się praca. ADI-mistrzu, co proponujesz zrobić. Może znasz kogoś z Olkusza lub okolic kto da rade dorobić pilota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum