Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam,
Mam małe pytanie, gdzie dokładnie znajduję się ten nieszczęsny czujnik/włącznik świateł cofania w moim roverku. Przeglądałem forum i z tego co zauważyłem to problem i odpowiedzi dotyczyły silników benzynowych a mi chodzi o Diesela.
Zaglądałem pod filtr powietrza i nie mogę go zlokalizować.
Proszę o wskazówki oraz jakby ktoś był tak miły to zrzut z Rave'a bo u mnie nie ma szans abym na moim sprzęcie Rave'a odpalił
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 02, 2011 11:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Leoon, Możesz zmierz miernikiem, działa to jak zwykły wyłącznik On/Off nic więcej to nie robi. Wystarczy zmierzy czy przy biegu wstecznym jest przejście przez niego a bez wstecznego biegu ma go nie byc
Poszukaj od gory kolo skrzyni, wymontuj puszkę filtra powietrza i powinny być widoczne kabelki
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum