Wysłany: Sob Paź 15, 2011 18:46 Proszę o wsparcie dla ROVERKA SD1 w PIMP MY RIDE ( MTV )
Witam wszystkich.
Mam olbrzymią prośbę.
Zgłosiłem mojego Roverka SD1 z 1983r. do PIMP MY RIDE.
Potrzebuje głosów aby mieć szanse na odpicowanie bryki.
Głosujemy za pomocą FACEBOOKA do 31 października 2011r.
link:
http://apps.facebook.com/...ka.aspx?id=1406
Zapraszam klubowiczów i nie tylko do głosowania na mojego Roverka.
Każdy głoś na wagę złota.
Za wszystkie głosy z góry dziękuję
P.S. To nic nie kosztuje , tylko 2 min czasu i 5 kliknięć.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 15, 2011 18:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Oddałbym głos ale trzeba się zalogować,a ja niestety nie korzystam z tego typu portali.
Jeśli znasz możliwość zagłosowania bez logowania to daj znać.
Pozdro
Ps.Jak tak dalej pójdzie to chleba człowiek nie kupi bez logowania albo kliknięcia "lubie to" na fejsbuku
Kolega baranndg był w naszym Klubie na długo przed wieloma z nas
W/g filmu ze Zlotu w Jachrance jego nick brzmiał 8sheep8.
Nie wiem dokładnie kiedy dołączył, ale pamiętam go na swoich dwóch pierwszych Zlotach (Radom 2006, Jachranka 2007). Kolega żeby się do nas dostać pokonywał najdłuższą ze wszystkich Zlotowiczów trasę. Wydaje mi się, że nawet na jednym z tych Zlotów otrzymał nagrodę za ten wyczyn Przyjeżdżał zawsze mocną ekipą, a jego auto zawsze budziło zachwyt
Fakt, że zarejestrował się dopiero teraz związany jest z tym, że jego konto nie zostało przeniesione z grup dyskusyjnych, a być może po kolejnej rejestracji po porządkach uciekło po raz kolejny.
Jak ktoś się przyjrzy temu autu na zdjęciach, widać na przedniej szybie w rogu znaczek Klubowy.
Co do jakości programu... cóż. Ja uważam, że ten konkurs został już dawno rozpisany, ale... próbować warto i trzeba promować także nasz Klub w takich produkcjach. Nie skazywałbym auta na porażkę, bo u nas jednak są nieco inne trendy. Czy ktoś widział auto odpicowane w polskiej edycji tego programu? Chyba już jedna się odbyła
Też jestem ciekaw czy jest możliwość głosowania na to auto poza facebookiem?
Miałem się zgłosić...już robiłem zdjęcia i nagrywałem filmik ale....
Jak poczytałem warunki współpracy w projekcie PMR by ZERO to mi się odchciało i nie chcę
być na kazde zawołanie z samochodem chociaż stąłbym się rozpoznawalny dzięki wywiadom itd
Do rozdysponowania 63k PLN na auto... ciekawe, dadząpewnie jakiś mocny wzmacniacz, kilka głośników i już 40k pójdzie, odnowią lakier, jakieśsprężyny z golfa wsadzą pocięte i nie dadzą gwrancji bezpieczeństwa.... szkoda psuć samochodu, w wykonaniu PL może nieciekawie to wyjść ale trzymam kciuki za wygraną i oddaję głos
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum