Ja też to zauważyłem ciepłe powietrze leci mimo wyłączonego nadmuchu z tym że leci ono swobodnie?A gdy zmniejsze temperature na klimatroniku i wyłącze spowrotem ciepłe już nie leci
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 337 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Lis 02, 2011 21:38
Mi się wydaje, że im niższą temperaturę nawiewu(econ) się ustawi i przy takiej się nawiew wyłączy, to tym chłodniejsze powietrze będzie dostawać się do kabiny(mimo wyłączonego nawiewu)
Do niedawna miałem gorzej, bo nie działał mi czujnik temperatury zewnętrznej(pokazywało -30). I chłodne powietrze leciało tylko po nastawieniu LO, bo już przy nastawieniu 16'C, waliło gorącym - nie było płynnej regulacji temp.
_________________ rover forever
jupik [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 02, 2011 22:17
gustav.pl napisał/a:
Mi się wydaje, że im niższą temperaturę nawiewu(econ) się ustawi i przy takiej się nawiew wyłączy, to tym chłodniejsze powietrze będzie dostawać się do kabiny(mimo wyłączonego nawiewu).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum